Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Κάλεσμα της ΠΟΕ-ΟΤΑ για συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο

Αθήνα, 5 Απριλίου 2011
Αριθμ. Πρωτ.: 383


Προς:                       
Συλλόγους – Μέλη  
της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.
ΑΘΗΝΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 – 12.00 μ.μ.

Συνάδελφοι,

Λίγες ημέρες πριν την πραγματοποίηση του ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 – ΑΘΗΝΑ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ – 12.00 το μεσημέρι), εντείνουμε ΟΛΟΙ μας τις προσπάθειες για μαζική συμμετοχή, προκειμένου να στείλουμε το αγωνιστικό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν θα επιτρέψουμε άλλες περικοπές στο εισόδημα, στα δικαιώματα, στην ίδια τη ζωή μας.
Τις τελευταίες ημέρες κλιμακώνεται η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης και των Μ.Μ.Ε. για τα «ελλείμματα» της οικονομίας και την «αναγκαιότητα λήψης νέων μέτρων…» με υποψήφια θύματα πάλι τους Δημοσίους Υπαλλήλους μέσα από την ψήφιση του νέου μισθολογίου.
Από αυτή την κινητοποίηση δεν πρέπει να λείψει κανένας. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να εκφράσουμε την θέλησή μας για την ανατροπή της πολιτικής του μνημονίου και της τρόικας, να αγωνιστούμε να μην περάσει το αντιλαϊκό σύμφωνο «ανταγωνιστικότητας» που προωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση και να αποτρέψουμε με κάθε τρόπο τη προσπάθεια της κυβέρνησης για «τσεκούρωμα» των αποδοχών μας, με πρόσχημα το  «νέο μισθολόγιο».
Γι’ αυτό, τα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων – μελών της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. εντείνουν τις προσπάθειές τους και προετοιμάζουν μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  το ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 με το κλείσιμο των αναγκαίων μεταφορικών μέσων, τη δημιουργία πανό, αφισών κ.λ.π.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ…
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

           Ο Πρόεδρος      Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

 Θέμης Μπαλασόπουλος       Ιωάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου