Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Τετράωρη στάση εργασίας από την ΠΟΕ-ΟΤΑ την Πέμπτη 14 Απριλίου

Αθήνα, 12 Απριλίου 2011
Αριθμ. Πρωτ.: 413

Προς:                        
Συλλόγους – Μέλη   
της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.


ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011


Συνάδελφοι,

Το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στη συνεδρίασή του την ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 αποφάσισε την προκήρυξη 24ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ την ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 στους Ο.Τ.Α. και στις Δημοτικές Επιχειρήσεις για τους εργαζόμενους με σχέση εργασίας ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ή ΕΡΓΟΥ και 4ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 7.30 π.μ. έως τις 11.30 π.μ. για το υπόλοιπο προσωπικό, ημέρα συζήτησης της υπόθεσης των συμβασιούχων στην ολομέλεια του Αρείου Πάγου.

Με την απόφασή του το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α., εκφράζει τη συμπαράστασή του στον αγώνα των συμβασιούχων που διεκδικούν τη μετατροπή των συμβάσεων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ με ταυτόχρονη κατάργηση του θεσμού των εκτάκτων για να μπει ένα τέλος στην πολύχρονη ομηρία τους.

Η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις και στην συγκέντρωση στις 8.00 το πρωί έξω από τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 121 – Αθήνα) όπου συζητείται στην ολομέλεια του δικαστηρίου η υπόθεση των συμβασιούχων.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

        Ο Πρόεδρος      Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας
Θέμης Μπαλασόπουλος    Ιωάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου