Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Έγγραφο της ΠΟΕ-ΟΤΑ για την τροποποίηση της ΚΥΑ για τα μέσα προστασίας

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Αθήνα, 14 Mαρτίου 2011
Αριθμ. Πρωτ.: 309

Προς:
Υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης
και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
κ. Γεώργιο Ντόλιο

Κοινοποίηση:
1. Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Στεφάνου
2. Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γενική Δ/νση Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δ/νση Οργάν. & Λειτουργίας Ο.Τ.Α. Τμήμα Προσωπικού Ο.Τ.Α



Κύριε Υφυπουργέ,

Με το αριθμ. πρωτ.: 1065/5-11-2010 έγγραφό μας, είχαμε επανέλθει στο αίτημά μας σχετικά με την τροποποίηση της κοινής Υπουργικής Απόφασης με αριθμ.: 53361/2-10-2006 (Φ.Ε.Κ.-ΤΕΥΧΟΣ Β΄-ΑΡΙΘΜ.ΦΥΛΛΟΥ 1503/11-10-2006) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, προκειμένου να συμπεριληφθούν ειδικότητες που δεν είχαν συμπεριληφθεί στην ανωτέρω κοινή Υπουργική Απόφαση.
Με το έγγραφό μας αυτό σας ζητάμε, να συμπεριληφθούν στην παρ. 1 της κοινής Υπουργικής Απόφασης, οι οδηγοί όλων των οχημάτων και οι Χειριστές Μηχανικών Σαρώθρων.
Στην παρ. 5 προστατευτική ενδυμασία καθώς και στην παρ. 7 να προστεθεί και το ένστολο προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας.
Επίσης στην παρ. 1 και στο εδάφιο 5 να προστεθεί το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, όπως επίσης το ανωτέρω προσωπικό να συμπεριληφθεί και στην παρ. 4 εδάφιο 2.

Ύστερα από τα ανωτέρω σας ζητάμε τις κάτωθι προσθήκες:

1. «παρ. 1, εδάφιο α, στους οδηγούς όλων των οχημάτων και στους χειριστές μηχανικών σαρώθρων».
«παρ. 1, εδάφιο 5 να συμπεριληφθεί το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό».
«στην παρ. 4, εδάφιο 2 να συμπεριληφθεί το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό».

2. «Στην παρ. 5, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ και στο εδάφιο 1 να συμπεριληφθεί και το ένστολο προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας. Επίσης το ανωτέρω προσωπικό να συμπεριληφθεί στην παρ. 7 ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ στο τελευταίο εδάφιο»

Κύριε Υφυπουργέ.
Πιστεύουμε στην ΑΜΕΣΗ ικανοποίηση των αιτημάτων μας προωθώντας την τροποποίηση της κοινής Υπουργικής Απόφασης με την ένταξη και των πιο πάνω αναφερομένων εργαζομένων.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.O.Ε. – O.Τ.Α.

O Πρόεδρος       O Γεν. Γραμματέας
Θέμης Μπαλασόπουλος   Γεώργιος Kαταχανάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου