Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Νέα στάση εργασίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου με θέμα τους συμβασιούχους

Αθήνα, 7 Φεβρουαρίου 2011

Αριθμ. Πρωτ.: 159


Προς:
Συλλόγους – Μέλη
της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α.
ΠΕΜΠΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Συνάδελφοι,

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μαζί με τους υπαλλήλους στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους.
Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο επίκεντρο των πολιτικών του μνημονίου, είναι και σήμερα αντιμέτωποι με νέα επιδρομή σε βάρος των ασφαλιστικών, μισθολογικών και εργασιακών τους δικαιωμάτων και με νέα κύκλο ιδιωτικοποίησης «κοινωνικών υπηρεσιών» και φορέων.
Η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. για την αντιμετώπιση αυτής της νεοφιλελεύθερης πολιτικής αποφάσισε για την ΠΕΜΠΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 τα εξής:

1.       Για τους εργαζόμενους με σχέση εργασίας ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ή ΕΡΓΟΥ στους Ο.Τ.Α. και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, διεκδικώντας τη μετατροπή όλων των συμβάσεων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ με ταυτόχρονη κατάργηση του θεσμού των εκτάκτων.
2.       Για το υπόλοιπο προσωπικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11.00 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου.

Στις 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στα γραφεία της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. (Καρόλου 24 – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα) και θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Η συμμετοχή όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η μόνη απάντηση στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας, που σχεδιάζουν νέα ολομέτωπη επίθεση στα δικαιώματα μας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος             Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος            Ιωάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου